درب آسانسور

درب آسانسور

درب آسانسور :

درب آسانسور در یک سیستم آسانسوری، به طور همزمان دارای دو جنبه ایمنی و تزئینی است، در نتیجه از اهمیت ویژه ای برخوردار می باشد، در ضمن باید در هنگام نصب آن مانند قسمت های دیگر مکانیکی آسانسور، دقت زیادی انجام پذیرد، کمترین بی دقتی ممکن است موجب خسارت های  زیان باری بوجود آورند.

درب هایی هستند که در محل ورودی طبقات به کابین قرار می گیرند. انتخاب نوع مکانیکی و اندازه بازشوی درب طبقات با توجه به طراحی آسانسور و متناسب با نوع کاربری و مطابق با استانداردها صورت می گیرد.

انواع درب آسانسور :

الف .درب طبقات

ب .درب کابین

الف. درب طبقات :

درب هایی هستند که در محل ورودی طبقات به کابین قرار می گیرند. درب طبقات انواع مختلفی دارد که می توان انواع لولایی، تلسکوپی (از یک طرف بازشو)، سانترال (از وسط بازشو) و درب های آکاردئونی را نام برد. انتخاب نوع و اندازه بازشوی درب طبقات با توجه به  طراحی آسانسور و متناسب با نوع کاربری و مطابق با استانداردها صورت می گیرد.

۱. لولایی :

درب لولایی ساده ترین وارزان ترین نوع درب طبقه است.درب های لولایی به فضای بسیار کمی از نظر عرض درب نیاز دارند زیرا شامل فقط یک درب ویک چارچوب ساده است.ابعاد درب لولایی استاندارد آسانسور بین ۷۰ تا ۸۰سانتی متر می باشد.

معایب درب آسانسور لولایی:

۱.عدم کنترل زمان باز وبسته شدن است که این مورد در چرخه رفت وبرگشت آسا نسور تاثیر زیادی گذاشته وباعث افزایش زمان ترافیک ساختمان می گردد.

۲.باز کردن این درب ها برای افرادی که سوار ویلچر هستند یا افراد سالمند ومعلولین مشکل است.

۳.با زاویه ۹۰درجه نسبت به دیوار باز می شوند و در نتجه با عث مسدود شدن راهرو می گردند.

۲. تلسکوپی ( از یک طرف بازشو) :

درب اتوماتیک همانطور که از نامش پیداست ، لنگه های متحرک بصورت تلسکوپی بر روی هم جمع می شوند. به همین دلیل در مکان هایی که محدودیت فضا داریم ویا بیشترین مقدار بازشو مورد نیاز است ، مورد استفاده قرار می گیرند.
دربهای تلسکوپی شیشه ای خود شامل دو نوع یک طرف بازشو و دو طرف بازشو می باشد.در نوع یک طرف بازشو میتوان از دو لنگه متحرک و یا سه لنگه متحرک استفاده کرد.
دراین نوع دو طرف بازشو نیز می توان از چهار لنگه متحرک و یا شش لنگه متحرک استفاده کرد.

۳.درب سانترال ( از وسط بازشو ) :

در این حالت درب کابین و درب طبقه پس ازتوقف کابین بطور خودکار از وسط به طرفین باز می شود این گونه دربها در چاهک های با عرض زیاد قابل استفاده هستند.

۴. درب های آکاردئونی:

ب. درب کابین :

در ورودی کابین قرار گرفته و معمولا بطور خودکار باز و بسته می شود. سیستم محرکه باز و بسته کردن درهای خودکار طبقات، که به مگنت درب بازکن شناخته می گردد، معمولا روی در کابین وجود دارد و هنگامی که در  طبقه مورد نظر توقف می کند همزمان با باز شدن یا بسته شدن در کابین، در طبقه نیز خودکار باز یا بسته می شود. مانند درب طبقات انواع مختلفی ( تلسکوپی، سانترال و … ) دارند.

پست قبلی

شن و ماسه در صنعت ساختمان

پست بعدی

بام پوش شینگل

در مورد بانک اطلاعات ساختمان سوالی دارید؟
کارشناسان ما آماده پاسخگویی به شما هستند…


بانک اطلاعات ساختمان آجر رو آجر، بازار هدف کسب و کار ساختمانی

بانک اطلاعات ساختمان آجر رو آجر از سال  1385 فعالیت خود را در زمینه شناسایی بازار ساخت و ساز آغاز نموده است. آجر رو آجر همواره در تلاش است پروژه های ساختمانی را از آغاز فرآیند ساخت و ساز شناسایی نموده و بازار هدف کسب و کار های ساختمانی را فراهم نماید.

مجوز ساماندهی
مجوز نماد اعتماد الکترونیک

دسترسی سریع

تماس با آجر رو آجر

فروش و پشتیانی همه روزه از ساعت 9 الی 17:30
پنج شنبه ها 9 الی 13:30