برج ایفل

برج ایفل

برج ایفل :

برج ایفل ، برجی فلزی است که در فضای یک سبز عمومی (Champ de Mars) در مجاورت رود سن در پاریس بنا شده است. این برج که به عنوان نماد فرانسه شناخته می‌شود و یکی از عجیبه‌ها و منظره‌های زیبای دنیا است.

از نظر بسیاری از افراد مهم ترین بنای پاریس ایفل تور یا برج ایفل است. وقتی نماد آهنی گوستاو ایفل به عنوان شاهکار اصلی نمایشگاه جهانی ۱۸۸۹ انتخاب شد او با اشتیاق اعلام کرد که فرانسه تنها کشور با تیرک پرچمی با ارتفاع ۳۰۰ متر خواهد بود اما طرح های او به شدت مورد مخالفت قرار گرفتند. معمار خانه اپرای چارلز گارنیه و گای دوماپاسان رمان نویس از مخالفان اصلی بودند. موپاسان زیر چهار پای این برج پیک نیک اعتراضی برپا کرد.

تاریخچه برج ایفل :

ساخت برج ایفل در سال ۱۸۸۷ میلادی آغاز شد و پس از دو سال با تلاش شبانه روزی ۸۵۰ نفر که در ساخت آن مشارکت داشتند، تکمیل شد. برج ایفل در تاریخ سی و یکم مارس سال ۱۸۸۹ میلادی، با جشن صدمین سال انقلاب فرانسه افتتاح و بازگشایی شد.

در زمان رونمایی از این سازه حیرت انگیز تمام افراد مهم و سرشناس سیاسی و دولتی کشور حضور داشتند و این امر سبب شد این رویداد، شکل بین المللی به خود گرفته و به اخبار مهمی در جهان تبدیل شود.

این برج به سرعت در اروپا و دیگر کشورهای جهان شناخته شده و به نماد رسمی کشور فرانسه تبدیل شود. مراسم افتتاحیه به بهترین شکل ممکن و بسیار باشکوه برگزار شد و علت آن هم علاوه بر ظاهر و معماری جذاب، خلاقانه و حیرت انگیز برج، نور پردازی هایی بود که بر روی آن تعبیه شده بود، به طوری که همه بازدید کنندگان و شرکت کنندگان مراسم افتتاحیه، لحاظاتی را به این سازه حیرت انگیز خیره شده و در زیبایی های بی شمار آن غرق شده بودند.

نورپردازی برج ایفل:

این برج به وسیله پروژکتور نورپردازی شده و ۲۰ هزار نور نقطه‌ای در شب این برج را روشن می کنند .این نورها از ۸۰ کیلومتری قابل دید هستند. در سال ۱۸۸۹ با استفاده از ۱۰ هزار لامپ گازی نورپردازی شد و از سال ۱۹۸۵ تا کنون با نور طلایی نورپردازی شده‌است.مجموعآ برج ایفل ۷٫۸ میلیون کیلووات ساعت در سال برق مصرف می‌کند که با برق مصرفی یک روستای کوچک برابری می‌کند.

داخل برج ایفل:

این برج سه طبقه دارد. در طبقات اول و دوم چندین رستوران وجود دارد. طبقه‌ سوم در ارتفاع ۲۷۶ متری واقع شده است و مرتفع ‌ترین سکو در کل اتحادیه‌ی اروپا را در اختیار مردم می‌گذارد. برای بالا رفتن از طبقه‌ همکف به اولین طبقه باید ۳۰۰ پله را بالا بروید. البته برای این کار یک بالابر هم وجود دارد.

کاربرد برج ایفل:

ارتش فرانسه از این برج برای برقراری ارتباط بی سیم با کشتی‌ها در اقیانوس آرام و جلوگیری از پیام‌های دشمن طی جنگ جهانی اول استفاده می‌کرد. امروزه هم در بالای برج بیشتر از ۱۲۰ آنتن وجود دارد که هم امواج رادیو و هم تلویزیون را در سرتاسر پایتخت و فراتر از آن انتشار می‌دهند.

ساخت برج :

معماری این برج، همراه با ترکیبات معماری دیگری که روی آن نصب شده است، یک کار مهندسی سازه‌ی واقعی محسوب می‌شود. معروف ترین خیابان های پاریس لدفانس، محله اداری پاریس بر فراز ابرها نقشه شهر پاریس نوگیه و کوکلن از ژوئن ۱۸۸۴ روی ایده‌ی ساخت یک برج بسیار بلند کار می‌کردند تا اینکه مسابقه‌ی نمایشگاه جهانی فرصت اجرای این ایده را در اختیار آن‌ها قرار داد.

عجایب این برج :

۱-شما می‌توانید با طی کردن ۱۷۰۰ پله تا بالای ایفل بروید . به همین دلیل اکثر مردم از بالابرها استفاده می‌کنند.

۲-آسانسور برج ایفل، مسافتی حدود ۱۰۳۰۰۰ کیلومتر در ساعت طی می‌کنند که معادل ۲.۵ برابر محیط زمین است.

۳-اکثریت بازدیدکنندگان ایفل فرانسوی ، بعد از آن اسپانیا و ایتالیا و  آمریکا می باشد.

۴-برج ایفل در پیروزی متحدین در اولین جنگ مارن در سال ۱۹۱۴ نقش داشت. یکی از فرستنده‌های آن در ارتباطات رادیویی آلمان‌ها پارازیت انداخته که باعث جلوگیری از پیشروی آن‌ها شد.

۵-ساخت برج ایفل ۲ سال، ۲ ماه و ۵ روز طول کشید. درواقع ۱۸۰ سال کمتر از جاذبه‌ی بزرگ دیگر پاریس یعنی نوتردام!

پست قبلی

بهینه سازی مصرف انرژی در ساختمان و هفت راهکار

پست بعدی

بررسی چاله و چاهک آسانسور در ساختمان‌ها

در مورد بانک اطلاعات ساختمان سوالی دارید؟
کارشناسان ما آماده پاسخگویی به شما هستند…


بانک اطلاعات ساختمان آجر رو آجر، بازار هدف کسب و کار ساختمانی

بانک اطلاعات ساختمان آجر رو آجر از سال  1385 فعالیت خود را در زمینه شناسایی بازار ساخت و ساز آغاز نموده است. آجر رو آجر همواره در تلاش است پروژه های ساختمانی را از آغاز فرآیند ساخت و ساز شناسایی نموده و بازار هدف کسب و کار های ساختمانی را فراهم نماید.

مجوز ساماندهی
مجوز نماد اعتماد الکترونیک

دسترسی سریع

تماس با آجر رو آجر

فروش و پشتیانی همه روزه از ساعت 9 الی 17:30
پنج شنبه ها 9 الی 13:30

اینستاگرام واتساپ لینکدین