تریدی پنل در ساختمان

تری دی پانل
این مقاله در تاریخ ۱۴۰۱/۰۹/۳۰ بروزرسانی شده است.

تریدی پنل :

تریدی پنل یک دیوار پیش ساخته است که از دو قسمت هسته عایق پلی استایرن نسوز (یونولیت) و شبکه های پیش جوش فولادی (مش) تشکیل شده است که بوسیله مفتولهای فلزی به صورت خرپا به یکدیگر متصل می باشد که با نصب و بتن پاشی روی آن از تلفیق دو شبکه فولادی و بتن، سازه بسیار مقاوم و محکمی بدست می آید.

وجود لایه پلی استایرن در اعضای پانلی به کار رفته باعث کاهش وزن قطعات دیوار و سقف شده و علاوه بر حمل آسانتر، مجموع از وزن سازه نیز می کاهد. این پنل ها در ساختمان به صورت یاریر و یا دیافراگم افقی سازه باربر ساختمان و یا دیوارهای جداکننده غیر باربر به کار کی روند.

سیستم پانل پیش ساخته سبک سه بعدی ( تری دی پانل  3D Panel )  شامل دو صفحه شبکه جوش شده فولادی می باشد که یک هسته عایق ( فوم پلی استایرن ) در میان آن قرار گرفته و توسط تعدادی اعضای خرپایی به یکدیگر متصل شده اند که بعد از نصب , بتن از دو طرف روی ان پاشیده می شود.

مزایای تریدی پنل :

کاهش وزن سازه ای

سرعت حمل و نقل و سهولت بالا کشیدن پانل ها در ساختمانهای مرتفع

مقاومت زیاد در برابر نیروهای برشی ناشی از زلزله به علت یکپارچگی سازه

عایق صوتی و عایق حرارتی و برودتی

مقاوم در برابر آتش سوزی به علت وجود قشرهای بتنی طرفین پانل

نفوذ ناپذیری ساختمان در برابر حشرات

امکان حمل و نقل و بکارگیری دیوار پانل در مناطق صعب العبور جهت احداث ساختمان

کاهش وزن آهن و بتن مصرفی

دستیابی به فضای مفید بیشتر به علت ضخامت ناچیز دیوارهای سه بعدی

صرفه جویی در هزینه فونداسیون وشناژ و اسکلت ساختمانهای بلند مرتبه به دلیل وزن اندک سقف و دیوارهای پانل

صرفه جویی در هزینه تهویه مطبوع ساختمان در گرمایی ۵۰% یا سرمایی ۸۰% به دلیل ججلوگیری از تبدیل حرارت ویابرودت ،درنتیجه صرف انرژی کمتر اعم از مواد سوختنی یا برق ..

افزایش عمر مفید ساختمان و دستگاه های تاسیساتی آن

عدم نفوذ نسبی آلودگی صوتی و ایجاد آرامش برای ساکنین ساختمان در شهر های بزرگ

بازگشت سرمایه گذاری در امور ساختمان سازی در کوتاه ترین زمان

عبور دادن لوله های آب و فاضلاب و برق و تلفن به سادگی از زیر شبکه پانل و نصب چارچوب درها و کلاف فلزی پنجره ها فبل از بتن پاشی و کلا ” اجرای تاسیسات ساختمان

عدم نیاز به کنده کاری و تخریب تاسیساتی دیوارها و سقف در نتیجه عدم انباشت نخاله که صرفه جویی در هزینه و وقت را به دنبال دارد.

با توجه به سبکی پانل ها حمل و نقل با هزینه کم صورت گرفته که در نتیجه صرفه جویی در کرایه حمل و تخلیه خواهد بود.

به دلیل یکپارچه بودن سیستم دیوار و سقف در سیستم پانل ، نیازی به باربند ندارد.

دیوار پانل سه بعدی پس از اجرای کامل امنیت در برابر برش و تخریب و سوراخ کردن را دارد می باشد.

افزایش سرعت پیشرفت پروژه

معایب تریدی پنل :

ايراد اصلي استفاده از قطعات پيش‌ساخته بتن مسلح در مرتبه اول، نحوه اتصال قطعات است كه يك مشكل سازه‌اي است، و در مرتبه دوم، حمل قطعات از كارخانه به محل نصب است كه يك مشكل اقتصادي محسوب مي‌شود. مشكل دوم از آنجا ناشي مي‌شود كه قطعات بزرگ معمولاً سنگين و حجيم هستند، به همین دلیل هزينه و زمان حمل آن‌ها قابل توجه است.به همين دليل، سعي شده تا حجم يا وزن و يا زمان حمل قطعات تا حد امكان كاهش يابد. نياز به نيروي متخصص براي اجرا، انتشار گازهای سمي درآتش سوزیهاي مهيب از ديگر معايب آن مي‌باشد.

اجزای تشکیل دهنده  تریدی پنل :

۱. برش گیر :

عضو خرپای فولادی که با آرایش تعیین شده توسط جوش مقاومتی به دو لایه شبکه ج.ش شده متصل میشود این اعضاء در آرایش منظم در پانل قرار میگیرند به طوری که اتصال آنها در خواص مکانیکی شبکه جوش و پانل تولید شده نهایی خللی ایجاد نکند.

۲. مفتول سرد کشیده شده :

مفتولی که طی فرآیندهای متوالی کشش تنش زدایی و کشش مجدد که با تقلیل قطر نسبت به مفتول مبنا همراه است ساخته می شوند.

۳. چشمه شبکه مش :

به سطح از تقاطع دو مفتول تارو پود به صورت متوالی در شبکه جوش اطلاق میشود ابعاد چشمه شبکه جوش در محدوده ۵۰ تا ۸۰ میلیمتر توصیه میگردد.

انواع تریدی پنل :

۱. تری دی پنل دیواری شامل دو دسته که عبارتند از :

الف. تریدی پنل باربر :

می توان از تری دی پانل های دیواری به عنوان سیستم باربر جانبی یعنی دیوار برشی استفاده کرد. پانل های باربر در مقایسه با پانل های غیر باربر دارای ضخامت بیشتر، قطر مفتول بیشتر (حداقل ۳ میلی متر) و چگالی عایق حدودا ۱۵ کیلوگرم بر متر مکعب می باشد. دقت شود که اتصال این پانل های دیواری باربر به سازه ی اصلی ما که می تواند فلزی یا بتنی باشد باید به صورت صحیح و مناسب انجام شود، تا نیروی جانبی را به درستی مهار کند.

ب. تریدی پنل غیر باربر :

از این پانل ها می توان در سازه های اسکلت فولادی و بتنی به عنوان پارتیشن داخلی و دیوار محیطی استفاده کرد. این نوع تری دی پانل به عنوان دیوار جداکننده فضاها مورد استفاده قرار می گیرد و همانطور که از نام آن پیداست به دلیل غیر باربر بودن آن قطعا ضخامت کمتری نسبت به نوع باربر دارد، همچنین از مفتول به قطر حداقل ۲ میلی متر و عایق آن با چگالی کمتر (حدودا ۱۰ کیلوگرم بر متر مکعب) برای پانل های غیر باربر مجاز می باشد.

۲. تری دی پنل سقفی :

ضخامت عایق پلی استایرن (هسته ی یونولیتی) این نوع پانل ها باید ۱۰۰ تا ۱۵۰ میلی متر باشد. عرض تری دی پانل سقفی حدودا بین ۸۰ تا ۱۰۰ سانتی متر می باشد. این نوع پانل ها به صورت افقی و یا شیبدار با شیب کم به عنوان عضو باربر خمشی و دیافراگم افقی عمل می کنند. ضخامت بتن روی پانل سقفی هم بین ۵ تا ۷ سانتی متر است.

پست قبلی

لامپ هالوژن

پست بعدی

ساختمان چیست؟ هر آنچه درباره انواع ساختمان و مراحل ساخت آن باید بدانید

در مورد بانک اطلاعات ساختمان سوالی دارید؟
کارشناسان ما آماده پاسخگویی به شما هستند…


بانک اطلاعات ساختمان آجر رو آجر، بازار هدف کسب و کار ساختمانی

بانک اطلاعات ساختمان آجر رو آجر از سال  1385 فعالیت خود را در زمینه شناسایی بازار ساخت و ساز آغاز نموده است. آجر رو آجر همواره در تلاش است پروژه های ساختمانی را از آغاز فرآیند ساخت و ساز شناسایی نموده و بازار هدف کسب و کار های ساختمانی را فراهم نماید.

مجوز ساماندهی
مجوز نماد اعتماد الکترونیک

دسترسی سریع

تماس با آجر رو آجر

فروش و پشتیانی همه روزه از ساعت 9 الی 17:30
پنج شنبه ها 9 الی 13:30