مجله ساختمانی

نمای شیشه ای

نمای شیشه ای
این مقاله در تاریخ ۱۴۰۲/۰۳/۳۱ بروزرسانی شده است.

نمای شیشه ای

نمای شیشه ای و پیدایش شیشه  به حدود ۶۰۰۰ هزار سال پیش میرسد واولین بار در ایران برای پوشاندن نورگیر های سقفی مورد استفاده قرار گرفته است. امروزه از شیشه به عنوان یکی از عناصر مهم در نورگیری ساختمان یادمیکنند.

پیشرفت های تکنولوژی وگسترش مراکز تحقیقاتی و همچنین دگرگونی نیازها وخواسته های معماران سبب شد تا ازویژگی وخواص دیگر این مصالح نیز استفاده گردد.

مزایا اجرا نما:

۱. سبکی سازه

۲. شفافیت

۳. سادگی جزئیات

۴. جراء سطوح پیچیده

۵. تنوع اجرایی بالا می باشد

۶. مقاومت بیشتردر برابر زلزله

ویژگی نمای شیشه ای :

۱. اجرای سریع وآسان

۲.قابلیت تلفیق با نماهای دیگر

۳.عایق صوتی و حرارتی

اتصالات نمای شیشه ای :

آلومینیوم کامپوزیت پانل معمولی از چندلایه مختلف به همراه پوشش آلومینیوم به دست می آید. دو صفحه آلومینیوم روکش شده، سطح هسته پلی اتیلن آن را پوشانده اند. چسباندن این سطوح آلومینیومی به هسته، توسط فرایندهای شیمیایی و مکانیکی صورت می گیرد، به طوری که در مقابل ورقه ورقه شدن به شدت مقاومت می کند.

انواع نمای شیشه ای :

۱-نمای شیشه ای اسپایدر :

طراحی و ساخت سازه های شیشه ای آمیزه ای از هنر و تکنولوژی روز دنیا می باشد که در معماری نوین امروزی با دیدگاهها و روشهای متفاوتی انجام می گیرد. در این مقاله نمای شیشه ای از لحاظ ساختارهای مسطح و هندسی که متحمل بار هستند و شیوه های برخورد با این سازه ها مورد بررسی قرار گرفته است.

در نمای شیشه ای ساختار شبکه های مسطح و هندسی، رفتارهای متفاوت در سازه ساختمان را دارد. انتخاب ساختار و هندسه خاص برای نمای شیشه ای، منوط به نحوه انتقال بار بین عناصر متحمل بار است.

شیشه های با ابعاد بزرگ که به وسیله تکنیک های مختلف لمینت (شیشه جام لایه دار) و سکوریت (شیشه تنیده.شیشه جام نشکن حرارتی) کاملا ایمن گردیده است.

شیشه ابعاد جام لایه دار  ۲,۴ در ۴متر و ۲ در ۳ و۲ در ۴ می باشد. معمولا نمای شیشه ای از دو لایه شیشه سکوریت به ضخامت ۶ میلی متری و یک لایه طلق پی وی بی به ضخامت ۳ میلی متر استفاده می گردد.

۲-نمای کرتین وال :

یکی از انواع نمای ساختمان با سیستم پوشش با سازه خود ایستا است. در واقع نمای کرتین وال بهترین نمای شیشه ای ساختمان به لحاظ مسائل سازه در ارتفاع محسوب می شود. این نوع نما معمولا از مصالح سبک بویژه ترکیب آلومینیوم و شیشه ساخته می شود

۳-نمای فریم لس :

در نمای فريم لس شيشه ای، قاب های آلومینیومی نگه دارنده شیشه (دو جداره یا تک جداره) بر روی یک فریم آهنی که از پروفیل هایی با سایز های متفاوت (غالبا ۴۰*۴۰) ساخته شده است نصب و فیکس می گردد. فواصل شیشه با یکدیگر در نمای بیرونی چنان نزدیک هم بوده که فریم آهنی از نمای روبرو دیده نخواهد شد.

غیر قابل تشخیص بودن فریم های باز شو از خارج ساختمان قابلیت نصب از داخل بنا و بدون استفاده از داربست، آب بندی و هوا بندی موثر، سبکی وزن، مقرون به صرفه و سهولت نصب شیشه ها از جمله مزایایی است که این محصول را در برابر سایر سیستم ها برتری می بخشد.

کاربرد شیشه های اسپایدر :

قسمت عمده کاربرد شیشه های ثابت در نما می باشد اما علاوه بر آن درهر جایی از ساختمان که از شیشه استفاده می شود  مورد استفاده قرار می گیرد از جمله :

۱- نمای ساختمان

۲-  سقف

۳- در و پنجره

۴- جداره داخلی سرویس ها

۵- کف پله و نرده

۶- میز و لوستر

پست قبلی

نمای کامپوزیت

پست بعدی

بام لند در دریاچه شهدای خلیج فارس

در مورد بانک اطلاعات ساختمان سوالی دارید؟
کارشناسان ما آماده پاسخگویی به شما هستند…


بانک اطلاعات ساختمان آجر رو آجر، بازار هدف کسب و کار ساختمانی

بانک اطلاعات ساختمان آجر رو آجر از سال  1385 فعالیت خود را در زمینه شناسایی بازار ساخت و ساز آغاز نموده است. آجر رو آجر همواره در تلاش است پروژه های ساختمانی را از آغاز فرآیند ساخت و ساز شناسایی نموده و بازار هدف کسب و کار های ساختمانی را فراهم نماید.

مجوز ساماندهی
مجوز نماد اعتماد الکترونیک

دسترسی سریع

تماس با آجر رو آجر

فروش و پشتیانی همه روزه از ساعت 9 الی 17:30
پنج شنبه ها 9 الی 13:30