موزاییک در صنعت ساختمان

موزاییک
این مقاله در تاریخ ۱۴۰۲/۰۳/۳۱ بروزرسانی شده است.

موزاییک :

موزاییک از جمله مصالح پرکاربرد در ساختمان سازی موزاییک می باشد. موزاییک نوعی کفپوش می باشد که در ساخت آن از سیمان، ماسه، آب، پودر سنگ، رنگ های افزودنی و سنگ دانه استفاده شده است. تولید و ساخت موزاییک در ابعاد و طرح های مختلف صورت گرفته و شامل دو لایه می باشد: لایه زیرین یا نازین و لایه رویه یا رنگ موزاییک.

این نوع کفپوش از بتن فشرده ساخته می شوند و دارای طرح ها و مدل های گوناگونی می باشند و هم برای فضا های بیرونی و هم فضا های داخلی قابل نصب هستند. این نوع کف پوشی های متراکم و در حقیقت یک نوع بتن است که تراکم خود را از طریق فشار پرسی و یا از طریق لرزش به دست می آورد.

مزایای موزاییک :

۱.زیبایی
۲.نصب سریع و آسان
۳.طول عمر و دوام  بالا
۴.رنگ ها و طرح های مختلف

انواع موزاییک بر اساس شکل ظاهری:

۱. سنگ دار:

در تشکیل سنگ رویه این گونه موزاییک ها از سنگ های تزئینی استفاده می شود و به سه شکل شسته، صاف و شیاردار در بازار یافت می شوند. موزاییک های سنگ دار بر اساس سایز و قطر دانه های سنگی به پنج سایز مختلف تقسیم بندی می شوند.

۲. شسته :

این نوع کفپوش های شسته که بر روی سطح آن ها دانه های شن برجسته مشاهده می شود.

۳. پلاکی:

سطح رویه موزاییک های پلاکی به گونه ای است که در سطح رویه آن ها از مصالح ساختمانی سخت و صیقل پذیر وجود دارد.

۴. شیار دار :

این گونه کفپوش ها دارای سطح رویه آن ها دارای فرورفتگی و برجستگی می باشد. از  این مدل کفپوش ها مناسی برای پیاده روها استفاده می شود.

۵. سیمانی :

این نوع کفپوش سیمانی دارای سنگ دانه تزئینی بر روی سطح آن ها وجود نداشته و شکل ظاهری رویه آن ها ساده و تنها دارای شیارهایی می باشد

انواع شیوه تولید و فرآوری موزاییک :

ساخت و تولید کفپوش ها به دو شیوه پرسی و ویبره ای قابل انجام می باشد.

۱. روش پرسی :

با استفاده از فشار توسط دستگاه پرس کمک گرفته می شود و باعث ایجاد تراکم در کفپوش ها می شود. فشار وارد شده بسته به نوع سنگ دانه های به کار رفته در تولید موزاییک و ابعاد آن متغیر می باشد. این کفپوش ها نمونه ای از کفپوش های دو قشری بوده و حتما نیاز به ساب خوردن دارند. که این فشار بسته به ابعاد و نوع سنگ دانه های به کار رفته متغییر می باشد. این نوع کفپوش ها که از این طریق تولید میشوند حتما نیاز به ساب خوردن دارند.

۲. روش ویبره ای :

عمل تراکم وبا استفاده از عملیات یکنواخت سازی به کمک دستگاه لرزاننده انجام می گیرد. به دلیل داشتن سطحی صاف نیاز به ساب ندارد اما نوع دیگری از این متریال های ویبره ای می باشدکه درآنها سنگ تزیینی به کار رفته است و عمل سایش بر روی آنها انجام می گیرد.

پست قبلی

آسمان خراش های مرتفع در جهان

پست بعدی

دیوارپوش و انواع آن

در مورد بانک اطلاعات ساختمان سوالی دارید؟
کارشناسان ما آماده پاسخگویی به شما هستند…


بانک اطلاعات ساختمان آجر رو آجر، بازار هدف کسب و کار ساختمانی

بانک اطلاعات ساختمان آجر رو آجر از سال  1385 فعالیت خود را در زمینه شناسایی بازار ساخت و ساز آغاز نموده است. آجر رو آجر همواره در تلاش است پروژه های ساختمانی را از آغاز فرآیند ساخت و ساز شناسایی نموده و بازار هدف کسب و کار های ساختمانی را فراهم نماید.

مجوز ساماندهی
مجوز نماد اعتماد الکترونیک

دسترسی سریع

تماس با آجر رو آجر

فروش و پشتیانی همه روزه از ساعت 9 الی 17:30
پنج شنبه ها 9 الی 13:30