دیوارپوش PVC

دیوارپوش pvc

دیوارپوش PVC :

دیوار پوش PVC  از جمله متریال مدرن در صنعت ساختمان می باشد که می توان از آن برای پوشش دادن دیوار ها استفاده کرد. دیوار پوش PVC از نوعی پلمیر به اسم Poly vinyl chloride  ساخته می شوند که اصطلاحا آن را دیوارپوش PVC می نامند. برای نصب این دیوارپوش نیازی به انجام هیچ گونه زیر سازی نیست به همین علت سرعت نصب بالایی در مقایسه با سایر دیوارپوش ها دارد.

این نوع از دیوارپوش ها دارای تنوع گسترده در رنگ و مدل می باشد. به علاوه این محصول نمای زیبا و چشم نوازی دارد. دیوارپوش ها مستحکم و مقاوم می باشند و در برابر هرگونه ضربه و خراش مقاومت خوبی دارند.

مزایای دیوارپوش پی وی سی:

۱.وزن سبک دیوارپوش

۲.عایق رطوبتی به میزان ۱۰۰% به دلیل متریال تولیدی

۳.عایق حرارتی و عایق صوتی

۴.عدم تغییرپذیری با مواد شیمیایی

۵.خاصیت ضد حریق و عدم تغییر شکل در صورت بروز آتش سوزی

۶.قابلیت انعطاف پذیری و ایجاد قوس در صورت لزوم

۷.متنوع در طرح و رنگ و اشکال مختلف

۸.سهولت نظافت و قابل شستشو بودن محصولات

۹.سرعت در نصب دیوارپوش PVC

۱۰.قابلیت تعمیر و تعویض آسان در صورت نیاز

۱۱. طول عمر و دوام مناسب

۱۲.مقاوم در برابر اثرات منفی باکتری‌ها و کپک‌ها و مواد آسیب رسان آن‌ها

 معایب دیوارپوش های پی وی سی:

۱.آسیب پذیری در برابر نور فرابنفش آفتاب و تغییر رنگ محصول به مرور زمان

۲.عدم قابلیت برگشت پذیری پلی وینیل کلراید به چرخه طبیعت

۳.احتمال بروز مشکلات و حساسیت‌های تنفسی در برخی افراد، به دلیل بوی نامطبوع ماده پلی وینیل کلراید

انواع دیوارپوش PVC :

۱. دیوارپوش ساده PVC :

این نوع دیوارپوش ها به شکل پانل توخالی در سایز های متفاوت که بسته به نوع واحد تولید کننده آن‌ها متغیر هستند، تولید می‌شوند. به دلیل وجود ساختار توخالی و آسیب پذیرشان برای مناطق پرتردد ساختمان یا مناطقی که دیوارها در معرض آسیب احتمالی قرار دارند، نامناسب هستند. همچنین از این نوع دیوارپوش‌ها ، به صورت روکش دار تهیه می‌شوند.

۲. دیوارپوش پلی استایرن PVC :

دیوار پوش پلی استایرن در ساختار این نوع دیوارپوش سبب می‌شود تا برعکس انواع ساده آن و همچنین کاستن از وزن بیشتر این قابلیت را هم داشته باشد که مقاومت بیشتری در برابر ضربات و آسیب‌های وارده داشته باشد.دیوارپوش PVC از لحاظ قیمت تمام شده، گران‌ترین نوع دیوارپوش است.

۳.دیوارپوش ضد ضربه PVC :

این نوع دیوارپوش در برابر ضربات مقاوم است و از این رو یک گزینه اقتصادی به حساب می‌آید، چون هم از انواع پلی استایرن ارزان ‌تر است و هم در کوتاه مدت برای تعمیر و تعویض هزینه ای ندارد.

۴. دیوارپوش سنگی PVC :

در این نوع پوشش که زیر ساخت اصلی آن از جنس پی وی سی است، طرح سنگ‌های طبیعی کار می‌شود. همین طرح سنگ در نگاه اول باعث می‌شود تا تشخیص آن از سنگ واقعی مشکل باشد.

۵.دیوارپوش ماربل شیت :

این نوع دیوار پوش جزئی از انواع طرح سنگ که با نام دیوارپوش سنگ مصنوعی هم در بازار شناخته می‌شوند. این نوع از دیوارپوش مناسب‌ترین گزینه برای به کار گرفتن در فضاهای مرطوب و اقلیم‌هایی با رطوبت زیاد هستند. به جز خاصیت عایق رطوبتی به دلیل فقدان درز در این محصولات از نظر بهداشتی گزینه مناسبی به شمار می‌آیند. انواع شفاف آن‌ها نیز با قابلیت نورپردازی به تازگی به بازار عرضه شده است.

۶. دیوارپوش بتنی PVC :

این نوع دیوارپوش ها به عنوان سبکی مدرن در سبک دکوراتیو داخلی استفاده شود اما در حال حاضر بر اساس سلیقه گروهی از مشتریان ابعادی شبیه بتن با ظاهری مانند نمونه واقعی آن، برای این منظور بهره گرفته می‌شود.

۷.دیوارپوش PVC طرح آجر :

اجرای این نوع سبک از دیوار پوش ها در گرو انتخاب سایز درست آجر و اجرای دقیق از نظر تشابه حداکثری به نمونه اصلی آن است. وجود پودرهای بندکشی در انواع رنگ‌ها هم به اجرای هرچه طبیعی‌تر آن کمک می‌کند. از این طرح بیشتر برای مکان‌های تجاری، دیوارپوش بین کابینتی در فضاهایی مانند آشپزخانه و رستوران‌ها استفاده می‌شود.

پست قبلی

کف کاذب چیست؟

پست بعدی

پارکت و لمینت

در مورد بانک اطلاعات ساختمان سوالی دارید؟
کارشناسان ما آماده پاسخگویی به شما هستند…


بانک اطلاعات ساختمان آجر رو آجر، بازار هدف کسب و کار ساختمانی

بانک اطلاعات ساختمان آجر رو آجر از سال  1385 فعالیت خود را در زمینه شناسایی بازار ساخت و ساز آغاز نموده است. آجر رو آجر همواره در تلاش است پروژه های ساختمانی را از آغاز فرآیند ساخت و ساز شناسایی نموده و بازار هدف کسب و کار های ساختمانی را فراهم نماید.

مجوز ساماندهی
مجوز نماد اعتماد الکترونیک

دسترسی سریع

تماس با آجر رو آجر

فروش و پشتیانی همه روزه از ساعت 9 الی 17:30
پنج شنبه ها 9 الی 13:30

اینستاگرام واتساپ لینکدین