مصالح نوین ساختمانی
مصالح نوین ساختمانی با پیشرفت علم و تکنولوژی و استفاده از شیوه های نوین در ساخت مصالح ساختمانی روز به روز شاهد مصالحی با کیفیت تر و مقاوم تر هستیم. این مصالح عمر سازه را طولانی تر می کنند و در برابر عوامل مختلف از مقاومت لازم برخوردارند. یکی از تکنولوژی هایی که در تولید مصالح به کار گرفته می شود، تکنولوژی نانو است. تکنولوژی نانو به افزودن ذرات نانو به مصالح و افزایش کیفیت و کارایی آن ها اشاره دارد.
متریال نانو در صنعت ساختمان به خوبی در برابر تغییرات آب و هوایی، فرسودگی، زنگ زدگی، تخریب، نفوذ آب، حمله سولفات ها و … از خود مقاومت نشان می دهند و امروزه جایگاه ویژه ای را به خود اختصاص داده اند. همچنین با گرایش افراد به سمت هوشمندسازی ساختمان و اجرای اصول بهینه سازی مصرف انرژی، مصالح جدیدی به نام مصالح هوشمند با قابلیت های منحصر به فرد وارد بازار شده اند.
انواع مصالح نوین در صنعت ساختمان
۱.بتن شفاف
در دنیای کنونی و با پیشرفت تکنولوژی مصالح و متریال های گوناگون ساخت، دیگر قادرند شکلی نو به خود بگیرند، بتن در ذهن تمام افراد یک نوع از مصالح ساخت با ظاهری خشن و سخت می باشد، اما امروزه به لطف پیشرفت تکنولوژی قادر است در نوعی نیمه شفاف هم تولید شود و با ظاهری جدید شما را شگفت زده کند. بتنی که با استفاده از فیبرهای نوری قادر به انتقال نور به طرف دیگر خود باشد با نام بتن شفاف شناخته می شود.
این محصول دارای ترکیبی از ۹۶% بتن معمولی و ۴% فیبرهای نوری می باشد، که با ظاهری جدید و قابلیت هایی فراوان در اختیار سازندگان قرار می گیرد. فیبرهای نوری در این محصول از پلاستیک و یا شیشه هایی برای انتقال نور ساخته شده اند که قابلیت انعطاف داشته و دارای ضخامتی برابر با قطر موی انسان می باشند.
۲.بتن اسفنجی
۳.پانل گچی پیش ساخته
۴.ورق پلی کربنات
این نوع ورق ها که از جنس ترموپلاستیک هستند ظاهری همانند شیشه دارند و به عنوان یک محصول جدید می توانند به عنوان جایگزین شیشه استفاده شوند. وزن ورق پلی کربنات بسیار پایین است و در رنگ های متنوع در اختیار مشتریان قرار می گیرد.
قابلیت های ویژه این محصول مقاومت در برابر اشعه های مضر خورشید و ممانعت از عبور آن هاست. در اجرای سقف کاذب از ورق پلی کربنات استفاده می شود.