سینک گرانیتی :
سینک آشپزخانه در طول دوره استفاده خود هر روز و ساعتها پر از ظرف و باقیمانده غذاها قرار میگیرد، که شرایط رشد باکتری در آجر رو آجر را به وجود می آورد. به همین روی میتوان گفت دقت در خرید بهترین جنس در اولیت میباشد. در این مقاله به بررسی مزایا و معایب سینک های گرانیتی میپردازیم.
سخت ترین نوع گرانیت کوارتز است که این نوع از سینک ها از هشتاد درصد کوارتز و درصدی مواد پلیمری ساخته شده است که علاوه بر این در لایه خارجی آن از رزینهای اکرلیک استفاده میشود. سینکهای گرانیتی با ظاهر جذاب و منحصر به فرد خود جایگزین مناسبی برای نمونه های استیل و سرامیکی به نظر میرسد
مزایای سینک گرانیتی :
۱. تنوع در طرح و رنگ :
شما میتوانید طیف گستردهای از رنگ، شکل ظاهری، اندازه و استایل را در سینکهای گرانیتی بسته به سلیقه خود بیابید. سفید، قهوهای، مشکی رنگهای انتخابی در میان دیگر رنگهای این نوع سینک است. سینکهای استیل از تنوع سبک و شکل کمی برخوردار هستند اما سینکهای گرانیتی به خاطر جنس خاص خود در هنگام طراحی میتواند از خطوط منحنی و قوس دار استفاده کند که در نتیجه تنوع مدل را بالا میبرد.
۲. انسجام :
سینک گرانیتی اصیل از سنگهایی که به وفور در طبیعت یافت میشود ساخته میشود. سینکهای گرانیتی کامپوزیت از مواد یکپارچه و با انسجام بالا ساخته شده است. سینکهای گرانیتی در قابل گرما تغییر رنگ نمیدهند و رنگشان ثابت میماند. در آزمایشگاههای کنترل کیفیت این نوع آجروآجر سینکها تحت فشار و ضربه بالا قرار گرفته شده که به خوبی در برابر ضربه و خش مقاومت نشان دادند
۳. قیمت :
به طور معمول سینک گرانیتی کامپوزیت ارزانتر از سینکهای گرانیتی از سنگ طبیعی است.
۴. بهداشت :
این نوع سینک تحت فشار بالا ساخته میشود به همین علت کمترین فضای خالی را در سطوح خود دارد. این تکنیک رشد باکتریها را در محیط سینک به حداقل میرساند. دیگر عامل استقبال از این نوع سینک راحتی در شست و شو و تمیز ماندن این سینک است. به جا ماندن لکه آب به مرور زمان سینک را کدر میکند که در این جنس با این خصوصیات این اتفاق نمیافتد.
معایب سینک گرانیتی :
۱.تنوع رنگی :
این سینکها به علت فرایند خاصشان در تهیه و تولید از تنوع رنگی کمتری برخوردار هستند.
۲. قیمت :
در مقایسه با دیگر سینکها از جمله استیلهای و سرامیکی ضد زنگ قیمت سینکهای گرانیتی بیشتر است.
۳. وزن :
سینک گرانیتی کامپوزیت وزن بالایی دارند و قسمتی مه در آن تعبیه میشود باید تقویت شود. همچنین در هنگام نصب افرادی که مهارت و دقت بالایی دارند این کار را انجام دهند.
۴. نگهداری :
سینکهای گرانیتی در مقابل مواد شیمیایی قوی و انواع سفید کننده در دراز مدت تغییر رنگ میدهند. همچنین این نوع سینکها نباید با سیم یا مواد سخت شسته شود. وزن بالای این سینک ها هنگام نصب و نگهداری به دقت بالایی نیاز دارد، برای نصب و جاگذاری باید از تکنسین حرفهای کمک گرفته شود.
سخن آخر :
هنگام خرید به جای نصب شیرآلات دقت کنید، زیرا در خانه امکان شکستن کامل سینک وجود دارد. بهتر است از اسکاچهای نایلونی برای شست و شو استفاده کنید. از مواد طبیعت دوست همچون سرکه برای تمیز کردن دیوارههای سینک استفاده کنید.