آیفون تصویری :
آیفون تصویری یا درب باز کن تصویری رنگی قادر هستید که فرد مراجعه کننده را مشاهده کنید، با وی صحبت کنید و درب ساختمان را باز کنید. با آیفون خود از مراجعه کننده عکس ویا حتی فیلم بگیرید یا درب پارکینگ را باز و بسته کنید و یا با نصب دوربین مداربسته و برقراری ارتباط آن با آیفون، تصاویر دوربین را بر روی مانیتور خود مشاهده کنید.
با اتصال موبایل خود به آیفون تصویری، تصاویر صفحه دم دری خود را به روی موبایل خود ببینید. با کمی جستجو در بین دسته های مختلف درب باز کن در فروشگاه های اینترنتی دی سی ای کالا، می توانید انواع آن را مشاهده کرده و به روز ترین لیست قیمت آیفون تصویری را پیدا کرده و خریداری کنید.
مزایای استفاده از درب بازکن :
کنترل از راه از جمله مهمترین مزایای این نوع درب باز کن ها محسوب می گردد
قابلیت تبدیل به دوربین امنیتی که این دستگاه با نصب یک اپلیکیشن ساده قابلیت تبدیل شدن به دوربین امنیتی را نیز دارد. در این صورت علاوه بر زمانی که شما خانه هستید، در زمان غیبت شما نیز میتواند تصاویر را ضبط کند تا علاوه بر این که از آمدن شخصی به خانه خود آگاه میشوید، رفت و آمدها را نیز میتوانید کنترل کنید.
ایجاد امنیت فرزندان با نصب درب بازکن تصویری این فرصت به شما داده میشود تا قبل از باز کردن درب کمی فکر کنید.
زاویه دید وسیع ۱۸۰ در جه با درب بازکن های تصویری که دارای گستره دید وسیعی هستند.
معایب استفاده از درب بازکن :
۱.قیمت نسبتا بالا در هنگام خرید و نصب درب بازکن تصویری به علت قیمت نسبتا بالایش دچار شک و تردید میشوند و به نسبت هزینهای که میکنند تصمیمگیری برای انتخاب نوع درب بازکن برایشان دشوار میشود.
۲.نصب دشوار: درب بازکنهای معمولی به دلیل این که با باتری کار میکنند نصب بسیار راحتتری نسبت به درب بازکن تصویری دارند. در صورتی که درب باز کن فعلی شما با برق کار میکند ، نصب درب بازکن تصویری نیز برای شما راحت خواهد بود.
۳.اختلال در سیستم هوشمندسازی وجود دارد مسایلی نظیر فاصله دستگاه تا روتر و قدرت سیگنال وای فای شما نیز مهم خواهد شد که باعث پیچیدگی بیشتر کار میشود.
قسمتهای اصلی آیفون تصویری:
۱.شیشه محافظ لنز
۲.دوربین آیفون
۳. دریافتکننده نور LED
۴.بلند گو پخش صدا
۵.شستی برای زنگ زدن
۶.میکروفون برای منتقل کردن صدا
۷.پیچهای تنظیم دوربین
۸.ترمینالهای اتصال سیم مانیتور
قابلیتها کاربری آیفون تصویری:
آیفونهای تصویری اصولا از دکمههای برای فشردن دکمه زنگ استفاده میکنند که با اطلاع به اهالی خانه، امکان بازکردن در را بوجود می آورد. اما در سیستمهای جدید امکان استفاده از تگها و کارت خوانها نیز فراهم شدهاست که با قرار دادن کارت بر روی صفحه پنل بیرونی میتوان در ورودی را باز کرده و وارد شد .
آیفون تصویری آنالوگ از نظر کارکرد:
درب باز کن هایی که به احتمال زیاد شما بیشتر از آیفونهای تصویری دیجیتال با آنها آشنایی دارید.چرا که در بیشتر آپارتمانهای کوچک این نوع از آیفون استفاده می شود .
آیفون تصویری بر روی نمای بیرونی ساختمان یک پنل وجود دارد که به ازای هر واحد دکمهای جداگونه قرار داده شده که افراد مراجعه کننده به هر واحد باید دکمهی مربوط به آن را فشار داده تا ارتباط برقرار شود و تصویر و صدا شخص از طریق میکروفون و دوربین به نمایشگر داخل واحد انتقال می یابد.
این نوع آیفون برای ساختمانهای کمتر از ۳۰ واحد مناسب است.اما استفاده از آیفون تصویری آنالوگ در آپارتمانهای بیش از ۳۰ واحد و مجتمعهای نسبتاً بزرگ، معمولاً باعث بروز مشکلاتی مانند:تداخل زنگهای مربوط به واحدهای مختلف زنگ نخوردن یک واحد تداخل تصویر و … میشود.
همچنین این آیفونهای تصویری آنالوگ دارای امکاناتی هستند که در آپارتمانهای پرجمعیت به آنها نیاز پیدا میکنید.علاوه بر موارد ذکر شده پنلی را تصور کنید که ۳۰ یا بیشتر از ۳۰ دکمه روی آن قرار گرفته است.قطعاً در این پنل با این حجم از دکمه، شما زمان زیادی را صرف میکنید تا دکمهی واحد مورد نظر خود را پیدا کنید.احتمال فشردن اشتباه دکمه یک واحد دیگر بسیار بیشتر می باشد.
آیفون تصویری دیجیتال از نظر کارکرد:
این نوع از آیفونها نیز مانند آنالوگ یک پنل در قسمت ورودی ساختمان دارد.تفاوت این ۲ مدل این است که روی این پنل دیگر به ازای هر واحد یک دکمه قرار گرفته نشده است.روی این پنل از ۹ دکمهی اصلی، که از ۰ تا ۹ نامگذاری شده است، استفاده می شود و به هر واحد نیز یک کد اختصاصی داده میشود.مراجعه کننده تنها باید کد مربوط به واحد مورد نظر خود را با استفاده از این دکمهها وارد کند تا صدا و تصویر او به دستگاه داخل آن واحد ارسال شود.
اساسی ترین تفاوت های آیفون صوتی و تصویری:
۱. درب باز کن های صوتی و تصویری منبع اصلی تامین برق آنهاست. منبع برق برای درب باز کن های صوتی دستگاه ترانس و برای آیفون های تصویری برد تغذیه است. که این برد تغذیه یک برد الکترونیکی کوچک بوده که درون مانیتور قرار گرفته شده است. اگر این برد دچار مشکل شود تصویری مختل می شود.
۲. در نحوه صدای زنگ آیفون است. در آیفون های صوتی هشدار زنگ در پنل تولید شده و سپس از طریق سیم به گوشی منتقل می شود اما در آیفون های تصویری پنل یک فرمان برای مانیتور فرستاده و سپس مانیتور صدای زنگ را تولید کرده و بعد پخش میکند.
۳. درب باز کن های صوتی هر سیم به صورت جداگونه عمل می کند و در صورت قطع شدن تنها عملکرد مربوط به همان سیم دچار مشکل می شود اما در آیفون های تصویری اگر یک سیم قطع شود بسیاری از عملکرد های را از کار می اندازد.
۴. آیفون های تصویری برای کار کردن به برق ۲۲۰ ولت نیاز دارند در حالی که هیچکدام از انواع آیفون های صوتی به این میزان از ولتاژ نیازی ندارند.
۵. اجزای آیفون صوتی شامل یک پنل، تعدادی گوشی در داخل واحدهای مجتمع، یک ترانس و یک قفل باز کن است. در آیفون های تصویری به جز این موارد قطعه دیگری به نام سوئیچر نیز به مدار اضاف می شود. آیفون های تصویری جدیدتر که به عنوان آیفون های کدینگ شناخته می شوند به جای سوئیچر دستگهاه دیکودر دارند.
تجهیزات موجود در داخل مانیتور :
۱-برد تغذیه سوئیچر که دارای ورودی برق ۲۲۰ ولت و خروجی ۱۴ ولت DC است.
۲-مانیتور توسط برد صدا با هم هماهنگ می شود.
۳-صفحه تصویر و برد تصویر
۴-میکروسوئیچ های برقراری ارتباط داخلی و و باز کردن درب که روی قاب مانیتور تعبیه شده اند.
۵ تنظیم نور و کلید خاموش و روشن کردن مانیتور و کم و زیاد صدای زنگ که در زیر قاب مانیتور تعبیه شده اند.
۶-گوشی مانیتور که درون آن میکروفون و بلندگو قرار داده شده و برای انتقال ارتباط از این دو قطعه به برد صدا و بعد از طریق سیم مربوط به پنل دم دری استفاده می گردد.
۷-قاب گوشی که از پلاستیکی می باشد و این قطعات روی آن قرار می گردد.