سئو (SEO) چیست؟

سئو
این مقاله در تاریخ ۱۴۰۲/۰۳/۳۱ بروزرسانی شده است.

SEO مخفف کلمه Search Engine Optimization به معنی بهینه سازی برای موتورهای جستجو می باشد. راهکار هایی در راستای افزایش کمیت و کیفیت ترافیک وب سایت و نمایش وب سایت شما در نتایج طبیعی موتور جستجو وجود دارد. SEO به مجموعه اقداماتی که به منظور دستیابی به رتبه‌های برتر موتورهای جستجو انجام می شود، گفته می شود. برخی از این اقدامات بر روی ‌سایت و برخی دیگر نیز بیرون از سایت انجام می‌شوند. درنهایت موجب رسیدن به رتبه‌های برتر در کلمات کلیدی هدف و افزایش بازدیدکننده از موتورهای جستجو می شود.

یکی از عواملی که در فروش ضعیف شرکت ها تاثیرگذار است عدم توجه به تعداد بازدید از وبسایت‌شان می باشد. همچنین اگر در زمینه ی محصولات و مصالح ساختمانی فعالیت دارید و به فکر افزایش بازدید از برندتان هستید راهکارهای این مقاله می تواند به شما کمک کند.

سئو و بهینه سازی یک سایت، فرآیندی زمان‌بر و مستمر است. تکنیک ها و روش های زیادی برای کسب جایگاه بهتر در نتایج گوگل وجود دارد که هر کدام می توانند تاثیر مثبتی در این فرآیند داشته باشند.

مزایای SEO وبسایت

۱- سئو یک فرآیند اقتصادی و مقرون ‌به ‌صرفه می باشد.

۲-موجب افزایش ترافیک در وبسایت و افزایش بازدید از وبسایت می شود.

۳-سئو آمار بازدید وب سایت شما را افزایش می دهد.

۴-موجب افزایش اعتبار برندتان می شود.

۵-نسبت به تبلیغات سنتی، بازگشت سرمایه بیشتری دارد.

۶- رقبای شما برای رشد از سئو استفاده می کنند.

۷- سئو تاثیر بالایی در افزایش فروش شما خواهد داشت.

۸-موجب ارتقای کلاس کسب و کار شما می شود. سئو موجب ارسال روزانه هزاران کاربر به سایت شما می گردد.

۹-سئو باعث برجسته شدن شما در بین ۲۵۰ میلیون وبسایت حال حاضر اینترنت می شود. با استفاده از سئو می توانید نام برند خود را در بین این همه وبسایت برجسته تر کنید.

۱۰–سئو ابزاریست که به سایت شما کمک می کند تا در صدر نتایج جستجو قرار گرفته و از مزایای این حالت بهره ببرید.

۱۱- سئو موجب افزایش اطلاعات و داده های شما می گردد.

۱۲-نتایج کسب شده از سئو قابل نگهداری و تلاش در صدد حفظ رتبه می باشد.

۱۳-احتمال تبدیل کاربران ورودی از طریق سئو به مشتری بالقوه بسیار بالاست.

SEO در ۲ مرحله، SEO داخلی و SEO خارجی امکان پذیر بوده و همچنین مکمل یکدیگر می باشند که عبارتند از:

الف-SEO داخلی (On-page SEO)

استانداردها از سوی گوگل برای تمامی وب‌ سایت‌ ها مشخص شده است و ‌سایت‌ها برای انجام عملیات سئو ملزم به رعایت این استانداردها هستند. در سئوی داخلی سعی می‌کنیم وب‌ سایت‌مان را بر اساس استانداردهای تعریف‌ شده از سوی گوگل، بهینه‌سازی کنیم. منظور از کلمۀ سئوی داخلی این است که در این بخش تمامی تغییرات بهینه‌سازی در داخل وب‌سایت انجام می‌شوند. سئو داخلی نیازمند اقدامات ذیل می باشد که عبارتند از:

۱ -سئو تکنیکال

استانداردسازی وبسایت ها براساس کدنویسی سایت صورت می گیرد. رعایت اصول سئو در طراحی وب، نشانه گذاری براساس اصول استاندارد، بهینه سازی حجم سایت، طراحی مجزا نسخه موبایلی (ریسپانسیو) و…. را سئو تکنیکال می نامیم. برای آغاز فعالیت های مرتبط با بازاریابی محتوا قبل از هرگونه اقدامی به یک بستر قدرتمند و وبسایت استاندارد نیاز خواهیم داشت.

۲-تولید محتوا و بازاریابی

فعالیت هایی شامل شناسایی کلمات کلیدی ارزشمند با تعداد کلیک بالا، آنالیز سایت رقبا، تدوین استراتژی محتوایی، تولید محتوای ارزشمند و استاندارد، برچسب گذاری و دسته بندی، لینک سازی داخلی و … را می توان بخشی از فرآیند بازاریابی محتوا دانست. موفقیت در سئو بدون محتوا تقریبا غیرممکن است.

ب-سئوی خارجی (Off-page SEO)

یکی از عوامل مهم در بالا بردن امتیاز سایت و کسب رتبه خوب سئو خارجی می باشد. سئوی خارجی، مجموعه اقداماتی است که در خارج از وب‌سایت انجام می‌دهیم تا وب‌سایتمان را در کلمات کلیدی با تعداد کلیک بالا به رتبه‌های برتر برسانیم. برای کار بر روی سئوی خارجی نیازی به دسترسی به پنل مدیریتی وب‌سایت و کنترل پنل هاست وجود ندارد. در واقع تمامی اقدامات در بیرون از وب‌سایت انجام خواهد گرفت. راهکارهایی از جمله موارد زیر برای این امر وجود دارد.

لینک سازی هدفمند

اقداماتی که گفته شد مثل رعایت استانداردهای سئو تکنیکال و تولید محتوای ارزشمند می تواند شما را به صفحه اول نتایج گوگل برساند. برای کسب رتبه اول و رقابت با سایت های قدیمی‌تر شما نیازمند لینک سازی خارجی برای سایت خود نیز هستید.
اقدامات زیر می تواند در این امر به شما کمک کند:
فعالیت در شبکه های اجتماعی
خرید بک لینک
خرید رپورتاژ آگهی
بازاریابی محتوا مثل نوشتن دیدگاه یا کامنت مارکتینگ همراه با لینک سایت‌تان در بلاگ های سایت های دیگر
فعالیت در فروم های تخصصی و مرتبط با کارتان
ثبت نام در موتورهای جستجو به منظور کوتاه کردن زمان ایندکس شدن توسط گوگل
قرار دادن آخرین پست و محتوای خود در سایت های بوکمارک به جهت گرفتن امتیاز از موتورهای جستجو
و…

پست قبلی

کناف در صنعت ساختمان

پست بعدی

گلخانه و انواع آن

در مورد بانک اطلاعات ساختمان سوالی دارید؟
کارشناسان ما آماده پاسخگویی به شما هستند…


بانک اطلاعات ساختمان آجر رو آجر، بازار هدف کسب و کار ساختمانی

بانک اطلاعات ساختمان آجر رو آجر از سال  1385 فعالیت خود را در زمینه شناسایی بازار ساخت و ساز آغاز نموده است. آجر رو آجر همواره در تلاش است پروژه های ساختمانی را از آغاز فرآیند ساخت و ساز شناسایی نموده و بازار هدف کسب و کار های ساختمانی را فراهم نماید.

مجوز ساماندهی
مجوز نماد اعتماد الکترونیک

دسترسی سریع

تماس با آجر رو آجر

فروش و پشتیانی همه روزه از ساعت 9 الی 17:30
پنج شنبه ها 9 الی 13:30