مقاوم سازی ۷۰۰۰ مسکن روستایی

صفحه اصلیخبرمقاوم سازی ۷۰۰۰ مسکن روستایی
akharin ajor
تحریریه آجر رو آجر
مقاوم سازی مسکن روستایی

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی لرستان درمورد مقاوم سازی ۷۰۰۰ مسکن روستایی در این استان صحبت کرد.

بر اساس گزارش اخبار ساختمان، پویا تابعی مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی لرستان، در شامگاه دوشنبه با گفت و گو با رسانه ها از انجام کار بازنگری طرح هادی ۷۶۴ روستای استان لرستان خبر داد.

او اظهار داشت: همه طرح های «هادی» ۱۵۷۵ روستای استان تهیه شده است.

پویا تابعی ادامه داد: در سال جاری ۸۵۰ هزار متر مربع آسفالت معابر روستای استان انجام شده است.

وی در خصوص احداث ۲۹۰۰ واحد مسکونی حمایتی برای نیازمندان و محرومان استان صحبت کرد و گفت: همچنین ۶۱۰ واحد مسکونی در قالب طرح نهضت ملی مسکن عملیاتی کرده ایم و امسال نیز ۱۴۰۰ واحد را در دست اقدام داریم.

تابعی افزود: امسال از محل تسهیلات بهسازی مسکن روستایی، هفت هزار واحد برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شده است.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی لرستان، تصریح کرد: با این عقد قرارداد، حدود ۱۱۸ هزار واحد روستایی مقاوم سازی خواهند شد و درصد مقاوم سازی واحدهای مسکن روستایی استان به ۷۷ درصد می رسد.

وی در پایان گفت: همچنین در سال جاری پیش بینی کرده ایم که حدود ۷۰۰ هزار متر مربع آسفالت معابر روستایی را انجام دهیم.

هرگونه سوال و یا راهنمایی در مورد بانک اطلاعات ساختمان نیاز دارید فقط با کارشناسان ما تماس بگیرید

هر روز از ساعت 9 صبح الی 17:30 آماده ی پاسخگویی به شما هستیم!
یک مشاوره رایگان میتونه مسیر فروش شما رو متحول کنه.

همین حالا تماس بگیرید


بانک اطلاعات ساختمان آجر رو آجر، بازار هدف کسب و کار ساختمانی

بانک اطلاعات ساختمان آجر رو آجر از سال  1385 فعالیت خود را در زمینه شناسایی بازار ساخت و ساز آغاز نموده است. آجر رو آجر همواره در تلاش است پروژه های ساختمانی را از آغاز فرآیند ساخت و ساز شناسایی نموده و بازار هدف کسب و کار های ساختمانی را فراهم نماید.

© کلیه حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به شرکت طراحان رایانه ماندگار می باشد.
Copyright © 2020 Tarahan Rayaneh Mandegar Ltd. All Rights Reserved