کابینت
برای آشنایی بیشتر با انواع جنس کابینت این مقاله را مطالعه نمایید.
کابینت ها انواع و اقسام مختلفی دارند که همین مساله باعث می شود هر کسی با هر سلیقه ای بتواند آن فضایی که مد نظرش است را پدید آورد. اما شاید شما هم مثل من اطلاعات کافی در زمینه جنس ها و مدل های مختلف نداشته باشید.
بخش مهم و بنیادی یک خانه آشپزخانه آن محسوب می شود . زیرا بدون کابینت ، آشپزخانه ناقص به نظر می رسد. هیچچیز سر جای خودش نخواهد بود. وجود کابینت برای هر آشپزخانه ای الزامی می باشد، کابینتها علاوه بر نگهداری لوازم در قفسه ها، غذا، شویندهها و وسایل پختوپز، به تکمیل شدن آشپزخانه کمک کرده و ظاهری منسجم به آن میبخشند.
انتخاب یکی از این سبک ها را در طراحی و دکوراسیون آشپزخانه خود استفاده نمایید. برخی نیز تمایل به طراحی ترکیبی از مدل های مدرن و کلاسیک را در تمام بخشهای خانه مسکونی خود دارند. تمام اتاقها از یک سبک و طراحی پیروی میکنند، طراحی کلاسیک یا مدرن و معاصر می تواند باشد.
کابینت و انواع آن از نظر رنگ و جنس:
۱- کابینت های تمام چوب :
کابینت های تمام چوب معمولا و ایجاد آرامش و گرمابخش در محیط منزل را بوجود می آورد. این مدل از جمله کابینت های جذاب و دوست داشتنی هستند که جلوه ای زیبا و خیره کننده به آشپزخانه شما می بخشد. البته این جنس آن ها برای خانه هایی به سبک کلاسیک هم مورد استفاده قرار می گیرند.
آشپزخانه های مدرن همیشه بهترین نتیجه را در ظاهری خاص در دکوراسیون تمام بخش های خانه به نمایش می گذارد. ایجاد ظاهری شیک، صاف و پاکیزه می گردید. بهترین گزینه برای انتخاب استفاده از چوب به رنگ طبیعی با رنگ روشن در هر خانه ای توصیه می شود. رنگ روشن نماد بزرگ جلوه دادن می باشد. اگر در تصمیم به تغییر حالت و رنگ دکوراسیون خود در آینده دارید می توانید این کار را انجام بدهید.
۱-تمام چوب بلوط
۲-تمام چوب ایتالیایی
۳-تمام چوب سفید
۴- تمام چوب کلاسیک
رنگ تمام چوب کلاسیک عموما سفید و یا برنگ طبیعی چوب انتخاب می شود که برای بزرگ تر دیده شدن آشپز خانه های کوچک بسیار مفید است . البته پیشنهاد می شود در مناطق سردسیر از رنگ سفید کامل استفاده نشود زیرا باعث سردی بیشتر فضا می شود. در این مناطق میتوان از رنگ قهوه ای سوخته استفاده کرد که از دیگر رنگ های پر طرفدار این سبک می باشند.
۲- کابینت هایگلاس :
کابینت هایگلاس از جنس ورقهای ام دی اف براق ساخته شده وهمچنین دارای ظاهری براق، شفاف و شیشه ای شکل باعث پیشرفتش در بازار و مورد پسند بسیاری واقع میشود.
قیمت این نوع کابینت هم نسبتاً مناسبه و خودِ این باعث شده افزایش سهم های گلاس در بین سایر کابینت ها میباشد. معمولاً طرحهای این کابینت از نوع کابینتهای آشپزخانه مدرن و ساده هستند.این مدل ها نسبت به سایر مدل ها نظافت آن ها آسان تر می باشد
۳- کابینت ام دی اف :
کاربرد این نوع چوب فرآوری شده در محیط آشپزخانه که هنگام آشپزی رطوبتش بالا میرود، مناسب است. علاوه بر ساخت کابینت، از این ترکیب در ساخت مبلمان، میز و صندلی، دکور و کف سازی اتاقها نیز استفاده میشود. چوب MDF در برابر حرارت بسیار مقاوم بوده و به عنوان عایق صوتی عمل می کند.
۴- کابینت ممبران :
این نوع متریال با نامهای تجاری چون پرس وکیوم، کلاسیک، انزوا میخوانند، کابینتهایی مدرن هستند که با الهام از سبک کلاسیک و با تکنولوژی دستگاه های CNC وارد بازار شدهاند.
در سبک کلاسیک، طراحیها و حکاکیهای روی چوب با دست انجام میشد و به همین دلیل این مدل کابینت بسیار گرانقیمت بود. در مدل ممبران این حکاکیها با دستگاه انجام میشوند. قیمت به مراتب کمتری از سبک کلاسیک دارند. پس از حکاکی روکشی از جنس PVC و ضد آب روی کابینت کشیده میشود و به همین دلیل به کابینت وکیوم نیز مشهور هستند.