پله استیل
پله استیل هم یکی از دیگر سازه های استنلس استیل میباشد که به جای پله های آهنی برای ساختمان های شیک و مجلل استفاده میشود.البته بعضی از پله ها باید حتما از جنس استنلس استیل باشند(پله استخری استیل،پله حیاط استیل ،پله ویلا و…..) زیرا بعضی از مکانها بسیار مرطوب میباشند و همین رطوبت باعث خرابی و زنگ زدگی پله با جنس چوب یا آهن میشود.
در طراحی این پله و اجرای آن در این اماکن عمومی این مشکل را کاملا برطرف میکند.شاید شما مدیر یک فروشگاه یا کافه یا هر مکان پر رفت و آمد دیگری باشید که تمیز بودن و براق بودن و همینطور بهداشتی بودن مکان برایتان اهمیت زیادی دارد.پله استیل به خوبی به تمام این سلیقه شما جامه عمل میپوشاند زیرا تقریبا نیازی به تمیز کردن هر روزه آن نیست و بسیار بهداشتی میباشد.
مزایا پله استیل :
۱-بادوام و شکیل و زیبا و طول عمر بالا
۲-ضد زنگ و مقاوم در برابر عوامل جویی باران و برف و اشعه خورشید
۳-سهولت در نصب و اجرا
۴-بدون نیاز به رنگ
۵-پله استیل ضد زنگ است.
۶-قابل بازیافت
۷-ضد حریق و اشتعال می باشد.
۸-متنوع در طرح و رنگ
۹-زمان نصب کمتری در مقایه با پله های آهنی و چوبی دارد.
۱۰-ضد خش است.
۱۱-به راحتی براق و تمیز می شود.
۱۲-قابلیت هماهنگی با دکوراسیون را دارد.
می توان از زیر پله ی این نوع پله ها را نهایت استفاده را برد.
انواع پله استیل :
۱-پله های مارپیچ یا حول محور :
در این نوع از پله کف پله ها به دور یک لوله استیل که سایز آن ۷۶ یا ۱۰۰ میلی متر می باشد وصل میشوند به اینصورت که لوله استیل در وسط ثابت و کف پله ها بصورت جوش و یا بصورت پیچ به آن متصل میگردد.
جنس کف پله ها با توجه به سلیقه و نیاز مشتری می تواند انواع مختلفی مثل چوب، شیشه، لمینت و… باشد، این نوع از پله ها بیشتر در جاهایی استفاده میشود که فضای کمی برای نصب پله دارند.
۲-پله رفت و برگشتی:
پله های رفت و برگشتی در دو نوع با پاگرد و بدون پاگرد عرضه میشوند، در کف پله های رفت و برگشتی از پروفیل استفاده میشود، در کف پله های استیل رفت و برگشتی از شیشه لمینت بصورت فیتینگی داخل کلاف پروفیل جایگذاری میشود استفاده میکنند. پله های راسته استیل بدلیل حجم زیادی که میگیرید در جاهایی استفاده میشود که فضای زیادی برای اجرا داشته باشند.
۳-پله های راسته یا مستقیم :
شاید بتوان پله راسته استیل را نوعی از پله رفت و برگشتی دانست با این تفاوت که در پله راسته از پاگرد نمی توان استفاده کرد. پله راسته را می توان با شاسی های ثابت، کپسولی و اسپایدری نصب کرد، در این نوع از پله های از پروفیل ۸۰*۴۰ استفاده میشود که بصورت راسته قرار میگیرد و کف پله ها با پروفیل های یا ۳۰*۳۰ بصورت تک به تک روی آن نصب می گردد.
۴-پله های کپسولی :
در پله های کپسولی کفی و شاسی در کارگاه به صورت پیش ساخته تولید میشود و در محل نصب با پیچ و مهره اسمبل میشود. این نوع از پله هم بصورت راسته و هم بصورت گرد استفاده میشود در این نوع از پله هم از کف پله و هم کف پله آهنی استفاده میشود.
پله های کپسولی را هم بصورت راسته می توان نصب کرد و هم بصورت اریب ،نصب اریب از آنجا جهت که فضای کمتری را اشغال می کند مناسب تر می باشد.این نوع پله ها دارای ویژگی های متنوع بسیار جذابی دارند . همچنین از کیفیت مطلوبی نیز برخوردار هستند و بدلیل اینکه این پله ها دست ساز و مهندسی ساز هستند می توانند در سایز ها و انواع مختلفی با توجه به نیازو فضای مشتری تولید گردند و هیچگونه محدودیتی از نظر فضا و… ندارند.
این نوع از پله ها سبک جدید و زیبایی را در فضای شما پدید می آورد یکی از مهمترین قسمت های ساخت پله انتخاب سبک و طراحی درست و انتخاب منتاسب متریال می باشد.