شومینه برقی و مدرن

شومینه برقی مدرن
این مقاله در تاریخ ۱۴۰۲/۰۲/۳۱ بروزرسانی شده است.

شومینه در فصل سرما قلب خانه است و همه ساکنین خانه دورآن جمع می شوند. نوع سنتی چوبی و همچنین نوع  الکلی دوستدار طبیعت، همه باعث ایجاد فضایی گرم و دلچسب در خانه می شوند. انتخاب یک نوع سیستم گرمایشی جهت اقلیم های مختلف متفاوت می باشد.

انواع شومینه ها عبارتند از :

۱-هیزمی :

شومینه هیزمی قدیمی ترین نوع محسوب میگردد و همانطور که از نامش پیداست از چوب برای سوخت استفاده می کنند.  هیزمی با صدای آرامش بخش سوختن چوب و جلوه زیبای آن به لطافت و رمانتیک بودن فضای منزل می افزاید.

این نوع معمولا در فضا های باز مورد استفاده قرار می گیرند و با توجه به مصرف چوب می توانند برای منابع طبیعی خطر آفرین باشند و معمولا در ویلا های با سبک روستیک (یا همان طبیعت گرایی روستایی که در دکوراسیون های داخلی بسیار محبوب می باشد) مورد استفاده قرار می گیرد.

۲- گازی :

آخرین نکته در رابطه با شومینه گازی این است که این نوع شومینه قابل تبدیل به شومینه هیزمی می باشد.شومینه گازی از گاز به عنوان جایگزین چوب برای سوخت استفاده می کند. شومینه های گازی دودکش دار اغلب به سبک شومینه های سنتی هیزمی ساخته می شوند. یعنی یک جعبه که آتش در آن قرار دارد و به یک دودکش جهت تخلیه گاز خروجی شومینه متصل است.

گرمایش این نوع شومینه در مقایسه با سایر شومینه ها بیشتر است و قادر است فضای بزرگی را گرما ببخشد. اگر علاقمند به استفاده از این نوع شومینه هستید در مراحل ساخت خانه فضای لازم جهت نصب آن را لحاظ کنید.

۳-برقی :

شومینه های الکتریکی نیازمند پیش بینی فضا در مراحل ساخت خانه نمی باشند و می توانند به راحتی در فضاهای کوچک و بزرگ قرار گیرند. تنها کاری که برای نصب شومینه برقی باید انجام دهید این است که دستورالعمل مربوط به قرار دادن را دنبال کنید و دوشاخه را به یک پریز وصل کنید .

نوع الکتریکی در طرح های متنوعی عرضه شده اند تا متناسب با هر سبک و سلیقه ای باشند. برقی علاوه بر گرمایش، راهی عالی برای بهبود دکوراسیون داخلی فضای خانه شما بدون نیاز به صرف هزینه ای هنگفت است.از مزایای برقی این است که  قابل حمل است. در این نوع گازهای سمی و مضر متصاعد نمی شود.

۴-الکلی

از انواع مدرن شومینه هستند که در مدت زمان کم رونماییشان طرفداران بسیاری پیدا کرده اند.نوع الکلی نیازمند دودکشی جهت تهویه نیستند و این بدان معناست که تقریبا در همه جای خانه قابل استفاده هستند. نوع الکلی در مقایسه با نوع گازی گرمای کمتری تولید می کنند با این حال میزان گرمای تولیدی آن ها مطبوع و قابل قبول است

سوخت مصرفی بیواتانول مایع یا الکل ژلی است. بیواتانول به وسیله ی تخمیر محصولات فرعی گیاهی مانند نیشکر و غلات با مخمر تهیه می شود. این ماده دوستدار محیط زیست، با کمترین اثر از کربن بر محیط زیست است. سوخت های ژلی نیز بسیار شبیه به ضدعفونی کننده های دست و در اصل الکل ایزوپروپیل هستند که در اثر سوختن هیچ نوع دود یا خاکستری ایجاد نمی کنند. یعنی دیوارهای شما در اثر تولید دوده سیاه نمی شود که این نیز از مزایای شومینه الکی است

نوع الکلی آن علاوه بر اینکه به تمیزکردن و نگهداری خاصی نیاز ندارند، کاربری آسانی نیز دارند. برای استفاده کافیست سوخت الکلی را درون مخزن الکلی ریخته و با یک فندک آن را روشن کنید و از حرارت و شعله آن لذت ببرید.

شومینه در محوطه باز :

به منظور ایجاد فضایی گرم و دلنشین با دیدی زیبا به منظره باغ یا حیاط از فضایی مجزا با پارتیشن شیشه ای استفاده کرد. همچنین به منظور تامین گرمایش این محیط های مناسب فضای باز در شب های سرد استفاده کرد.

نمونه ای از اجرای این نوع سیستم گرمایشی در فضای باز و فاقد محفظه نشان داده شده است. بدیهی است این ایده ها به نوع آب و هوای منطقه محل سکونت شما بستگی دارد و نصب در فضاهای محافظت نشده، مختص آب و هوای نسبتا سرد است و در دماهای زیر صفر درجه کارایی ندارد.

پست قبلی

تیرآهن

پست بعدی

اجرای سازه بتنی

در مورد بانک اطلاعات ساختمان سوالی دارید؟
کارشناسان ما آماده پاسخگویی به شما هستند…


بانک اطلاعات ساختمان آجر رو آجر، بازار هدف کسب و کار ساختمانی

بانک اطلاعات ساختمان آجر رو آجر از سال  1385 فعالیت خود را در زمینه شناسایی بازار ساخت و ساز آغاز نموده است. آجر رو آجر همواره در تلاش است پروژه های ساختمانی را از آغاز فرآیند ساخت و ساز شناسایی نموده و بازار هدف کسب و کار های ساختمانی را فراهم نماید.

مجوز ساماندهی
مجوز نماد اعتماد الکترونیک

دسترسی سریع

تماس با آجر رو آجر

فروش و پشتیانی همه روزه از ساعت 9 الی 17:30
پنج شنبه ها 9 الی 13:30